For en god stund tilbake var jeg ikke flink til å ta vare på huden min, og brukte som regel bare sminkeservietter til å fjerne sminke – thats it. Etterhvert som jeg ble jeg mer opplyst og interessert i hudpleie, gikk jeg til innkjøp av diverse produkter og resultatet av dette var mye mindre urenheter og rødheter. Jeg skjønte hvor viktig en god hudrutine var, og jeg kommer alltid til å investere i dette.

However, den siste tiden har jeg slitt litt med uren og fet hud, grunnet mange baller i luften og stress. Siste innkjøp innen hudpleie er disse produktene fra Tea Tree serien til The Body Shop og de har hjulpet meg veldig!! Facial Cleanser vasker jeg ansiktet med i lunket vann etter jeg har fjernet sminken min. Tea Tree Oil heller jeg på en bomullspad og påfører kviser. Dette skal tørke de ut kjappere.

Om du ikke har prøvd ut noen av produktene i denne serien, anbefaler jeg de på det sterkeste! Og dette kommer fra en munn som har slitt mye med huden.