Hei alle sammen! Shit så deilig det er å være tilbake å skrive igjen? Det har vært utrolig mye som har skjedd den siste tiden, ikke nødvendigvis negativt men jeg har rett og slett hatt full kalender. Jeg har jobbet mye, både på Shoeday og med skole. Jeg har jobbet en del med andre prosjekter som jeg gleder meg til å avsløre for dere! I det siste har jeg gått ut av min komfortsone og planlagt masse som jeg tror kommer til å bli kjempe gøy. Jeg må lære meg å gønne på som man sier (shoutout til Sarpa<3) og hoppe ut i ting. Selvom det kan virke skummelt og nytt i starten må jeg stå i det og gjennomføre. Jeg har en tendens til å gjøre alt på en gang, drive på med noe i én uke og deretter slutte med hva det nå enn måtte være fordi det var bare var en kortvarig «hobby». Så jeg må ta en runde med meg selv og luke ut de tingene jeg føler jeg ikke har behov for lenger og heller fokusere 100% på de tingene som gir meg et godt utbytte.

Denne uken har jeg skole, jobb og mye annet gøy på kalenderen. Gentrit og jeg har faktisk kjøpt oss elbil! Planen var å hente den på mandag, men slik ble det ikke og Gentrit skal derfor hente den imorgen. Spennende! Elbil er genialt nå som vi bor i Oslo. Vi bruker bil ganske så ofte fordi Gentrit har innebandytrening og kamp litt utenfor Oslo. Som den faste supporteren jeg er, syntes jeg elbil er prima så jeg kan komme meg enklere på kamper<3 På Fredag skal vi på Escape Room med noen venner av oss! Jeg har aldri vært på noe lignende før, så jeg gleder meg skikkelig. Jeg syntes det er gøy å gjøre noe litt annet enn å sitte hjemme på sofaen og se på TV. Jeg kommer nok med et blogginnlegg om hvordan opplevelsen var!

 

Ha en fin dag videre alle sammen – vi snakkes imorgen!