Hei alle!

Av en eller annen grunn så fikk jeg lyst til å vise dere hva jeg har i vesken min – ikke spør meg hvorfor fordi jeg har nada interessant i den… Anyways, vesken min er fra Stella Mccartney og er super fin ❤

Nøkler: nøkler er på en måte en selvfølge da jeg har leilighetsnøkler, jobbnøkler og ALT på det knippet.

Settingpudder: jeg blir ofte (les: everyday) oljete i t-sonen og da er det viktig å ha noe kjapt i vesken som kan matte det ned. Jeg bruker min favoritt fra Clarins som fungerer veldig bra!

Håndkrem & leppomade: avhengig av begge deler. I det siste har jeg testet ut denne fargen på leppomaden, og den er utrolig fin! Den er ikke like knall som emballasjen viser. Elsker den ❤ Lóccitane sine håndkremer er også de beste av de beste!

Solbriller: no need to explain. Jeg bruker solbriller hele tiden – disse er fra hm.

Pungen med det rare i: I sommerferien gikk jeg til innkjøp av denne kule pungen for å ha alt av tamponger, napper, plaster, paracet osv. i. Praktisk!

Kos dere masse ikveld folkens:-)