Det tror jeg ikke. Nå har ikke jeg spurt foreldrene mine, men jeg kan tenke meg at hvis jeg hadde vært oppkalt etter noen – så hadde jeg nok visst det. Min mor har fortalt meg at det sto mellom Guro og Kristine. Når jeg var yngre, husker jeg at jeg følte meg som den eneste i hele verden som het Guro men nå er jeg veldig glad at jeg fikk nettopp det navnet.

 

For en time siden! Haha, de som kjenner meg vet at jeg ER SÅ følsom og kan begynne å gråte av ALT. Jeg husker ikke akkurat hva jeg gråt av, men jeg tror det var en TV-reklame…

 

Åh, det er så mange! Duftlys er vel en selvfølge? Voluspa sine er helt magiske! Parfymen min, Dior Pure Poison har en helt fantastisk lukt. T-skjortene til kjæresten min elsker jeg også. Te liker jeg veldig godt lukten av og får alltid en god følelse inne i meg:-)

 

Jeg har en lillebror! Verdens beste bror ❤ Anders heter han. Vi har et veldig godt forhold og snakker sammen hver dag! Jeg er veldig glad for at jeg har han, og vi kan snakke om alt mellom himmel og jord.

 

Jeg har ikke målt meg på evigheter, men jeg tror høyden min er 1.77 ish. Jeg er ganske høy, men i det siste har jeg lært meg å embrace det.

 

 

Jeg er veldig glad i Tanya Burr, Pixiwoo og Ruth Crilly. Jeg er også veldig glad i å se på bloggere sine youtube kanaler, slik som Angelicka Blick osv.

 

 

Når jeg var yngre dro vi alltid på båtferie. Dette var standar sommerferie for oss. I helgene dro vi også ut. Norske kysten og svenske kysten er noe av det fineste jeg vet om, og er virkelig terapi for sjelen. Dette er nok mitt favoritt minne fra barndommen, båtferie❤

 

 

Inspirasjon får jeg overalt og av veldig mange forskjellige. Instagram, Pintrest, andre bloggere, personer jeg ser i gatene, bussen, you name it… Jeg får også veldig mye inspirasjon av familien min og kjæresten min! De gir meg alltid gode ideér og nye synsvinkler.

 

 

Altså, min største frykt er vel å miste noen jeg er glad i. Men hvis vi skal se bort i fra det så har jeg begynt å bli veldig redd for høyder i det siste? Jeg har aldri slitt noe særlig med det, men etterhvert som jeg har blitt eldre har høyder begynt å bli et skikkelig problem.. Andre ting jeg er redd for er edderkopper, sprøyter og tannlegen.

 

Mamma er min helt ❤ Hun vet jeg faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten. Det er vel flere som kan være enige i at mødre er noe av det tryggeste i verden.

 

 

Okei, spenn dere fast folkens.. FRISØR I ET FLY! Jeg sto mellom å bli frisør eller flyvertinne, så jeg slo to fluer i en smekk og bestemte meg for å bli frisør på et fly. Rett og slett. Haha, jeg ler bare av tanken. Ambisjoner skulle det ikke stå på!

 

Ha en fin dag videre:-)