Hei dere!

Overskriften sier vel det meste – jeg tenkte å vise dere min hverdagssminke! Jeg elsker sminke, og det er sjelden jeg går uten. I det siste har jeg begynt å investere mer i sminke, da jeg faktisk ser forskjell.

Giorgio Armani luminous silk foundation – Mitt nyeste tilskudd i sminkesamlingen. Denne foundationen er AMAZING! Jeg hadde hørt så mye bra om den, og valgte å teste den ut. Den legger seg veldig fint og flatterende på huden, blender seg lett ut og holder seg super fint. Anbefales!!

Clarins instant concealer – denne concealeren er såå god! Veldig lett å påføre + at den ikke føles tung på huden. Utrolig god hverdags concealer.

Clarins kit pores & matite face powder – Oljete t-sone får jeg hver eneste dag og jeg har lenge vært på jakt etter et setting pudder som faktisk fungerer hele dagen. And guess what? Clarins sitt settingpudder fungerer som bare det! Det følger også med blottingsheets, så dette er veldig handy å ha i vesken.

Benefit Hoola bronzer – Er ikke så mye mer å si om dette enn KJØP DET. Super bra, veldig lett å blende ut og fargen er utrolig fin. Veldig praktisk å ta med i vesken også.

Dior healthy glow booster blush – Denne blushen har jeg brukt helt siden jeg begynte med sminke. Jeg husker jeg fikk en tester av den i et magasin, og etter det var jeg solgt. Litt urutt av meg å ikke vise dere fargen på blushen, men det er en peachy/rosa farge og den er sååå fin på huden!! Jeg MÅ bruke den hver dag, fordi den er helt nydelig.

Bobbi Brown natural brow shaper – Hvis du har samme type bryn som meg, så er dette produktet midt i blinken. Jeg har veldig mørke og tykke bryn, og vil derfor ikke gjøre de enda mørkere. Jeg prøver å nappe de ofte, slik at jeg slipper å fylle inn brynene mine. Jeg liker best, på meg selv, naturlige bryn – og derfor er denne brow shaperen perfekt!

Makeup Mekka massive 5 xl volume mascara – Jeg har aldri vært noe særlig kresen på maskara. De fleste fungerer på meg, og det er jeg veldig glad for! Jeg fikk denne av Maria, og den er veldig god! Den gir deg lange og fyldige vipper, noe jeg trenger etter at jeg enda ikke har fått fylt på med vippeextesions……..

 

Ha en fin dag videre!